הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז חום (בסמתי אם יש)
2 כוסות מים או מרק צח מירקות
קליפה מגוררת מלימון אחד
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
רבע כפית ציפורן טחונה
חצי כפית קינמון טחון
חצי כפית כמון טחון
קורט זעפרן (לא הכרחי)
כפית פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
שוטפים היטב את האורז , ושורים ב- 2 כוסות מים או מרק למשך 20 דקות . מעבירים את האורז עם המים לסיר, ומוסיפים את כל שאר החומרים , מלבד הפטרוזיליה . מביאים לרתיחה , מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך20דקות,
או עד שהמים נספגים והאורז רך .
מקפיצים את גרגירי האורז במזלג , ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
