הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אורז
300 גרם שעועית אדומה מבושלת
150 גרם תירס
1 פלפל אדום
1 בצל
100 גרם רסק עגבניות
750 סמ"ק מים רותחים
50 סמ"ק שמן
1 עלה דפנה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומאדים בשמן, מוסיפים אורז ומאדים עד שמזוגג בשמן.
ממיסים את רסק העגבניות במים הרותחים.
מוסיפים לאורז את התירס, הפלפל האדום חתוך לקוביות, ואת השעועית האדומה המבושלת.
מתבלים ומוסיפים את המים הרותחים עם רסק העגבניות.
מבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות, מורידים את הסיר מהאש ונותנים לאורז לנוח בסיר סגור למשך מספר דקות.
מערבבים בעדינות ונותנים לאדים לצאת, ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
