חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אורז
300 גרם שעועית אדומה מבושלת
150 גרם תירס
1 פלפל אדום
1 בצל
100 גרם רסק עגבניות
750 סמ"ק מים רותחים
50 סמ"ק שמן
1 עלה דפנה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומאדים בשמן, מוסיפים אורז ומאדים עד שמזוגג בשמן.
ממיסים את רסק העגבניות במים הרותחים.
מוסיפים לאורז את התירס, הפלפל האדום חתוך לקוביות, ואת השעועית האדומה המבושלת.
מתבלים ומוסיפים את המים הרותחים עם רסק העגבניות.
מבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות, מורידים את הסיר מהאש ונותנים לאורז לנוח בסיר סגור למשך מספר דקות.
מערבבים בעדינות ונותנים לאדים לצאת, ומגישים
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון