הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות קמח רגיל
3 ביצים שלמות, טרופות קלות
לבצק קל יותר: 2 ביצים ו- 2 כפות מים.
1 כף שמן זית
קורט מלח.
אופן ההכנה
מערבבים הכל,
לשים את הבצק בשורש כף היד כלפי חוץ.
אוספים את הבצק לכדור ולשים באופן זה מספר פעמים.
לשים כ- 10 דק' עד שהבצק הופך חלק ומבריק ונמתח מבלי להיקרע.
תוך כדי עבודה מקמחים את המשטח.
אוספים לכדור, מכסים במגבת ומניחים 10-15 דקות.
מרדדים את הבצר באמצעות מכונת רידוד ידנית או באמצעות מערוך.
בתהליך הרידוד, מקמחים את פני הבצק.
חותחים את הפסטה לצורה הרצוייה, באמצעות מכונה או באמצעות סכין.
מגיש:
מקור: רץ במשפחה
שתף את המתכון