חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אילתית (סלומון)"גרבלדקס" (כבוש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אילתית (סלומון)"גרבלדקס" (כבוש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג פילה סלומון
225 גרם מלח גס
225 גרם סוכר
50 גרם פלפל שחור גרוס
צרור שמיר קצוץ
מיץ לימון + פרוסות לימון ללא קליפה
פרוסות תפוזים ללא קליפה
ערק או אוזו או פרנו או ססטיס
אופן ההכנה
לוקחים שני פילטים של סלומון ומניחים אחד מקביל לשני ומפזרים את חומרי הכבישה לפי הסדר
מלח,סוכר,פלפל שחור גרוס,שמיר קצוץ ,גרידת לימון.
מניחים פילה אחד על השני ויוצקים את שאר חומרי הכבישה.
מהדקים את הפילטים בעזרת נילון נצמד.
מניחים בתבנית ועל הפילטים מניחים משקולת וכובשים בצורה זו במקרר 4 ימים
לאחר 4 ימים מורידים את הנילון הנצמד וחומרי הכבישה.
מגישים בתור מנה ראשונה פרוסה במשקל של 30-100 גרם לאדם.
הצעה לתוספת להגשה:
קלי לחם ,בצל קצוץ,עירית קצוצה,צלפים,ביצת שלו ,קויאר
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון