חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אלפחורס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקחת אחד .... אין סיכוי להפסיק
אלפחורס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקחת אחד .... אין סיכוי להפסיק
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
½כפית אבקת סודה
2 כפיות אבקת אפיה
100 גרם חמאה בטמפ' החדר
100 גרם מרגרינה בטמפ' החדר
150 גרם סוכר
3 חלמונים
3 כפות ברנדי או קוניאק
כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגורדת מ לימון אחד
ריבת חלב
100 גרם שבבי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
1.מנפים יחד את הקורנפלור ,קמח ,אבקת סודה ואבקת אפיה לתוך קערה.
2. בקערה נוספת מקציפים את המרגרינה ,החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית ,מוסיפים חלמונים בזה אחר זה ומקיציפים היטב ,מוסיפים ברנדי או קוניאק ,ווניל וליפת לימון.
3. במהירות נמוכה מוסיפים את התערובת החומרים היבשים ומערבלים בקצרה עד שהם נספגים בתערובת (ערבול יתר פוגע במרקם) .
4. מצננים במקרר כשעה .
5. מרדדים את הבצק בין 2 דפי נייר אפיה לעובי ¾ ס"מ.
6. קורצים עיגולים בבצק בעזרת חותכן עגול או כוסית בקוטר 6 ס"מ ,מניחים את העיגולים על תבנית אפייה במרווחים ואופים כ 8 דקות בחום 175°c,מצננים כ 5 דקות ומשחררים מהבנית לצינון.
7. מורחים על מחצית העיגולים ריבת חלב ,מצמידים עוגיה נוספת ומגלגלים את השוליים בשבבי קוקוס.
מגיש: ira masler
מקור: רוני ונציה
שתף את המתכון