חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמנון עם פלפלים ואננס ברוטב תמרים וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנון עם פלפלים ואננס ברוטב תמרים וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 דגי אמנון שלמים במשקל 500 גרם ליחידה, או 5 נתחי פילה דג אמנון (180 גרם כל אחד)
¼ כוס שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 אננס טרי
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים ירוקים
החומרים לרוטב:
1 כוס סילאן (דבש תמרים)
1 כף סוכר
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רוטב סויה
4 שני שום קצוצות
¼ כפית פלפל חריף טחון
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כוס תמרים חתוכים לרצועות
1 צרור עלי קורנית (טימין) טריים
אופן ההכנה
1 מפלטים את דגי האמנון מהאדרות (או משתמשים בפילה של הדגים) חותכים את הפילטים לרצועות עבות. מורחים את נתחי הדג והפלפלים במלח ובפלפל. קולפים את האננס וחותכים למשולשים.
2. מחממים היטב מחבת רחבה וגדולה, מושחים במעט מהשמן וצורבים עליה את נתחי האמנון משני הצדדים.
3. צורבים על המחבת (או על מחבת פסים נפרדת) גם את האננס והפלפלים.
4. להכנת הרוטב, מערבבים את כל החומרים (חוץ מן הקורנית), בסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
5. להגשה, מניחים את הפלפלים והאננס במרכז הצלחת, מניחים עליהם את פילה הדג ויוצקים את הרוטב מעל ומסביב.
מקשטים בעלי קורנית.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון