חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטיפסטי דלעת ושומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטיפסטי הוא מאכל ירקות אפויים (או מטוגנים) המשמש כמנה מקדימה brאו כתוספת למנה עיקרית. brהמתכון שלפנינו הוא פשוט ובריא (גם לשומרי דיאטה ) ומורכב מירקות פשוטים והכנה קלה.
אנטיפסטי דלעת ושומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטיפסטי הוא מאכל ירקות אפויים (או מטוגנים) המשמש כמנה מקדימה brאו כתוספת למנה עיקרית. brהמתכון שלפנינו הוא פשוט ובריא (גם לשומרי דיאטה ) ומורכב מירקות פשוטים והכנה קלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות גדולות
1 פקעת שומר
שמן זית
קורט אגוז מוסקט מגורד
מעט אורגנו מיובש
קורט כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
אפשרות : תוספת סלק מבושל מגורד לקישוט בהגשה.
כלי:
תבנית אלומיניום עגולה בקוטר כ-24 ס"מ
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני 180°c .
לקלוף את הבטטות ולפרוס לפרוסות רוחב בעובי כ-½ ס"מ בערך.
לסדר את פרוסות הבטטה מסביב בתבנית בצורת דומינו (פרוסות חופפות מסביב).
לבזוק שמן זית על הפרוסות. לחתוך את ראש השומר לארבעה רבעים ולמקמו במרכז התבנית. להוסיף את תבלינים ומעט שמן זית.
לאפות ½ שעה בחום בינוני (180°c ).
עריכת המנה:
להוציא מן התבנית ולסדר את הבטטה בשתי קבוצות מסביב לצלחת (הפרוסות חופפות כמו באפיה) במרכז השומר. אפשר להוסיף לקישוט מעט סלק מבושל במרכז ליד השומר.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון