הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה , חתוכה לקוביות גדולות
2 גמבה אדומה , חתוכה לרבעים
2 גמבה צהובה , חתוכה לרבעים
2 קישואים ,חתוכים לרבעים
1 חציל , חתוך לרבעים
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
עלי טימין
עלי רוזמרין
לרוטב:
2 שני שום
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
¼ כוס שמן זית
3 טיפות שמן סומסום
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת , מכסים ומנערים היטב.
להגשה:
2-3 צרורות עלי רוקט
250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן, מפוררת גס
3 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל 180°c .
מערבבים את הירקות עם יתר המרכיבים בקערה גדולה. מעבירים לתבנית אפייה ואופים 40 דקות (180°c) עד להשחמה.
מוציאים את הירקות מן התנור ומצננים אותם.
מעבירים לקערה ומפזרים מעל את הגבינה ועלי הרוקט.
מנערים שנית את הרוטב בצנצנת הסגורה לפני ההוספה, יוצקים את הרוטב מפזרים את הצנוברים הקלויים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
