חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטיפסטי עם גבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ערכים תזונתיים למנה: br274 קלוריות, 16.6 גרם שומן, 11.4 גרם חלבונים, 19.4 גרם פחמימות.
אנטיפסטי עם גבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ערכים תזונתיים למנה: br274 קלוריות, 16.6 גרם שומן, 11.4 גרם חלבונים, 19.4 גרם פחמימות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה , חתוכה לקוביות גדולות
2 גמבה אדומה , חתוכה לרבעים
2 גמבה צהובה , חתוכה לרבעים
2 קישואים ,חתוכים לרבעים
1 חציל , חתוך לרבעים
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
עלי טימין
עלי רוזמרין
לרוטב:
2 שני שום
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
¼ כוס שמן זית
3 טיפות שמן סומסום
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת , מכסים ומנערים היטב.
להגשה:
2-3 צרורות עלי רוקט
250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן, מפוררת גס
3 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל 180°c .
מערבבים את הירקות עם יתר המרכיבים בקערה גדולה. מעבירים לתבנית אפייה ואופים 40 דקות (180°c) עד להשחמה.
מוציאים את הירקות מן התנור ומצננים אותם.
מעבירים לקערה ומפזרים מעל את הגבינה ועלי הרוקט.
מנערים שנית את הרוטב בצנצנת הסגורה לפני ההוספה, יוצקים את הרוטב מפזרים את הצנוברים הקלויים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון