הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילה בורי נקיים
1 בצל
4גזרים קלופים
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
400 גרם תרד
400 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם שבבי גבינת פרמזן
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים ותפוחי האדמה עד שהם רכים. מבשלים את התרד וקוצצים אותו. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד לקבלת גוון צהוב. מוסיפים את התרד, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים מעט אגוז מוסקט. מסננים.
חותכים את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה. מניחים את הדגים על מצע הירקות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומעל מפזרים את הפרמזן. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות. כאשר הדגים משחימים מעט מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף אנדראה פדרמן ממסעדת טבולה
שתף את המתכון
