הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/4 כפית מלח
1 כוס מיץ תפוחים מרוכז קפוא
1/4 כוס סירופ מייפל
1 כף שמן קנולה
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס חמוציות יבשות
1/4 כוס תפוח עץ יבש קצוץ
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות.
מכניסים לקערה שיבולת שועל, גרעיני חמניה ומלח.
מוסיפים מיץ תפוחים, סירופ מייפלמ ושמן ומערבבים.
מפזרים את התערובת על גבי נייר האפיה בשכבה אחידה ואופים כ-35 דקותת עד קבלת גוון זהוב
תוך כדי ערבוב מידי 5 דקות.
מוציאים מהתנור.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים, חתיכות תפוח עץ יבש וחמוציות.
יש לשמור בכלי אטום.
ניתן להקפיא עד חודשיים.
לבריאות
מגיש:
מקור: נונה מאפה מתנה
שתף את המתכון
