חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בוקר בריאות עם גרנולה תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין תחליף לגרנולה תוצרת בית. טרייה ופריכה. brהזמינו כמה חברים אליכם בשבת לארוחת בוקר. הגישו גרנולה בתוספת יוגורט ופירות טריים וקבלו brארוחת בוקר טעימה, מזינה וקלה.
בוקר בריאות עם גרנולה תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין תחליף לגרנולה תוצרת בית. טרייה ופריכה. brהזמינו כמה חברים אליכם בשבת לארוחת בוקר. הגישו גרנולה בתוספת יוגורט ופירות טריים וקבלו brארוחת בוקר טעימה, מזינה וקלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/4 כפית מלח
1 כוס מיץ תפוחים מרוכז קפוא
1/4 כוס סירופ מייפל
1 כף שמן קנולה
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס חמוציות יבשות
1/4 כוס תפוח עץ יבש קצוץ
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות.
מכניסים לקערה שיבולת שועל, גרעיני חמניה ומלח.
מוסיפים מיץ תפוחים, סירופ מייפלמ ושמן ומערבבים.
מפזרים את התערובת על גבי נייר האפיה בשכבה אחידה ואופים כ-35 דקותת עד קבלת גוון זהוב
תוך כדי ערבוב מידי 5 דקות.
מוציאים מהתנור.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים, חתיכות תפוח עץ יבש וחמוציות.
יש לשמור בכלי אטום.
ניתן להקפיא עד חודשיים.
לבריאות
מגיש: ליאת
מקור: נונה מאפה מתנה
שתף את המתכון