חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורשט-מרק בשר עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשר ומגוון ירקות שמקורו ברוסיה ואוכלים בתוספת שמנת חמוצה. brמכיוון שאנו שומרי כשרות שידרגנו טעמים, מעט שונה אבל טעיםםםם.
בורשט-מרק בשר עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשר ומגוון ירקות שמקורו ברוסיה ואוכלים בתוספת שמנת חמוצה. brמכיוון שאנו שומרי כשרות שידרגנו טעמים, מעט שונה אבל טעיםםםם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2ק"ג -חזה בקר עם עצם חתוך לקוביות גדולות
1/2-ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות בינוניות
1-בצל קצוץ
2-שיני שום קצוצים
4-גזר מגורר גס
2-סלק אדום מגורר גס
1-פלפל אדום מתוק קצוץ
1/2-כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
צרור- פטרוזיליה טריה וקצוצה
1/4-כוס שמן קנולה
4-עלי דפנה יבשים
1-כף מלח
1/2-כפית פלפל שחור
1/4-כפית פלפל חריף יבש וטחון
1-כף אבקת מרק עוף
5-תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים בעובי של 2 ס"מ
2-כפות רסק עגבניות
1-כף חומץ
אופן ההכנה
לשטוף היטב את קוביות שני סוגי הבשר ולבשל בסיר{5 ליטר}בתוספת מים כמעט סיר מלא כשעה ורבע.
לצקת שמן במחבת ולטגן את הבצל עד שיזהב,להוסיף גזר שום פלפל אדום מתוק וסלק אדום ולאדות 10 דקות נוספות,להוסיף לסיר.
להוסיף פרוסות תפוחי אדמה,רסק עגבניות,כרוב, חומץ ואת כל התבלינים ולהמשיך לבשל עוד 45 דקות.להוסיף מים לפי הצורך{סיר כמעט מלא},להבה נמוכה.
להסיר מהאש ולהוסיף פטרוזיליה.
טעים בתוספת קרוטונים/לחם כפרי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: רוסי
שתף את המתכון