חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביגלס אמריקאי מתכון סודי מיקצועי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצוע המתכון צולם על ידי בתוך מאפיה מתמחה בתחום -כשתהיה אפשרות טכנית באתר brאעלה לפה סרטון brתמונות יוספו למתכון - כאשר אני אעשה בפעם הבאה brכמויות צומצמו ממידות אמריקאיות -
ביגלס אמריקאי מתכון סודי מיקצועי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצוע המתכון צולם על ידי בתוך מאפיה מתמחה בתחום -כשתהיה אפשרות טכנית באתר brאעלה לפה סרטון brתמונות יוספו למתכון - כאשר אני אעשה בפעם הבאה brכמויות צומצמו ממידות אמריקאיות -
הוראות הכנה
מרכיבים
1- ק"ג קמח שטיבל-2 חובה .
5 כפות סוכר חום
1 כף מלח שטוחה
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
שלוש כוסות מיים -(כוס מיים ממזכך או מי עדן
כוס סטנדרטית מלאה ב90 % מים
לזיגוג - ביצה טרופה +כף מים (סומסום או פרג )
לגיוון אם רוצים , ניתן להוסיף לקמח בזמן הכנת הבצק
או 5 כפות בצל מטוגן , או כף קינמון .
יש להקפיד להחסיר מיים מהמתכון -בהוספת הבצל המטוגן.
אופן ההכנה
מלבד את המים. מכניסים את כל המצרכים לקערת מיקסר קנווד .או קיטשינייד ,
מיקסר אחר לא יעמוד במשימה -ואתם תשרפו מנוע .
מפעילים את המיקסר למהירות האיטית ביותר
ומוסיפים 2שני כוסות מים + חצי כוס מהשלישית מים .
זמן הלישה - 14 דקות חובה במהירות בינונית .
לא ממהרים להוסיף את המים הנותרים -אלה רק
אם רואים חוסר במים. בגמר הלישה .
מכסים את הקערה במגבת לחה , ונותנים לבצק להכפיל
את נפחו .
למישטח עבודה מפזרים קמח ומוצאים את הבצק ,ומניחים
על המישטח המקומח . יוצרים מהבצק כיכר בגט .
וחותכים מהבצק רצועות של 100 גר' או 150 גר' לפי בחירתכם ,
מומלץ להשתמש במישקל מדוייק .למי שיש .
מעצבים עיגול של בייגל ומחברים את הקצוות . ביו שני כפות הידים
כאשר כף יד אחת מוכנסת לתוך עיגול הביגל בתנועות כפיים ישרות
בתנועת שיפשוף.
מניחים בתבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה , ברווחים שווים
[הבצק יתפח לקחת זאת בחשבון]
מותחים נילון ניצמד ומכניסים למקרר ל 12 שעות מינימום .
למחרת :
ממלאים סיר רחב ועמוק במים, מבשלים לרתיחה .
מוסיפים למים 3 כפות סוכר חום וכף שטוחה מלח .
מוציאים את התבנית עם הבייגל מהמקרר ומכניסים
שלוש בייגלס לסיר או 2 תלוי בגודל הסיר , למשך שתי דקות
והופכים לעוד שתי דקות באמצעות כף עץ .
מוציאים את הבייגל מהמיים הרותחים בעזרת כף עץ ומניחים בתבנית האפיה
במרווחים שווים , טורפים 2 ביצים +2 כפות מים ומברישים את הביגלס .
לפי בחירה בוזקים סומסום או פרג או שבבי בצל מטוגן או כלום .
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צ'
במקום הנמוך בתנור למשך 20 25 דקות ,
ליצירת קרום פריך לבייגלס ניתן להניח קערת חרס או זכוכית עמידה בחום מלאה
במים רותחים בתחתית התנור . מתחת לתבנית האפיה .
ולהכניס את תבנית האפיה מעליה .
לעבוד מהר כי התנור מפסיד חום בדלת פתוחה .
בתאבון .
מגיש: shuly8
מקור:
שתף את המתכון