חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים קשות ממולאות עם רוטב מיונז משופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה במזנון אירוח. או לארוחת בוקצהריים ואפשר גם עם בורקסים חמים brבמידה ומגישים במילוי גבינה אז זה חלבי לשומרי הכשרות!!!
ביצים קשות ממולאות עם רוטב מיונז משופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה במזנון אירוח. או לארוחת בוקצהריים ואפשר גם עם בורקסים חמים brבמידה ומגישים במילוי גבינה אז זה חלבי לשומרי הכשרות!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
ביצים קשות לפי כמות האוכלים כ-1 ביצה לאדם
לרוטב:
הכמות לכ-10 ביצים
1/2 כוס מיונז מסוג טוב או גבינה לבנה בטעם שמנת 5% (בגבינה לשלב חצי חצי)
2 מלפפונים חמוצים מהסוג הקטן קצוצים דק דק
1/4 כוס שמיר רק העלים קצוץ דק
1 כף חרדל חריף
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
אפשרות ראשונה:
לערבב את הרוטב היטב לטעום ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם האישי (לא לשכוח שהמלפפונים מלוחים)
לחתוך את הביצים בחותכן ביצים לפרוסות לסדר בצלחת הגשה לפזר על כל פרוסה מהרוטב
ולהגיש מידי.
אפשרות שניה: לחתוך את הביצים לשנים להוציא את החלמון ולפורר אותו היטב עם הרוטב
להחזיר את המילוי עם מזלף קישוטים לתוך החלבון של הביצה לסדר את צלחת ההגשה:
פרוסת מלפפון ירוק עם הקליפה או פרוסת עגבניה או פלפל אדום פרוס לטבעות (אפשר מכולם)
ומעל כל פרוסה להניח חצי ביצה ממולאת.לקשט עם עלה פטרוזליה או שמיר או כוסברה.
אפשר לשמור במקרר מכוסה היטב לכמה שעות בלבד. עדיף להכין הרוטב ולהזליף לפני האכילה.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון