הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג בס מנוקה
3 כפות סלק מבושל ומגורר
2 שיני שום קצוצות דק מאד
מיץ מחצי לימון
גרידת לימון מחצי לימון
1 כפית רסק עגבניות
½ כפית מלח
¼ כפית פלל שחור גרוס
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, למעט הדג, ביחד. חורצים בדג חריצים לאורכו. מורחים את הדג במשרה ומניחים לו כשעה. מעבירים את הדג לתבנית אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
