חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בף בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה צרפתית, שמקבלת פרשנות אישית, בזכות המייפל שמתבל את היין. גרסה מזורזת, בלי השריה של הבשר ביין.
בף בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה צרפתית, שמקבלת פרשנות אישית, בזכות המייפל שמתבל את היין. גרסה מזורזת, בלי השריה של הבשר ביין.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 1/2 ק"ג כתף או שייטל בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 כוס קמח מתובל במלח ופלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס שמן זית
2 בצלים חתוכים לטבעות
5 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים
8 שיני שום קצוצות
2 כפות חומץ בן יין אדום
400 מ"ל יין אדום יבש
1/4 כוס רוטב מייפל
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מגלגלים את הבשר בקמח המתובל ומנערים את העודפים.
2. מחממים שמן בסיר כבד. משחימים את הבשר משני הצדדים (בכמה מחזורים), מוצאים בכף מחוררת ושומרים בצד.
3. באותו סיר מזהיבים בצל, גזר ושום.
4. מחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים חומץ, יין, מייפל ופטרוזיליה.מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה, עד שהבשר רך מאוד. לקראת סוף הבישול טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם אורז או פירה.
5. בתיאבון!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: יין, אוכל, חברים
שתף את המתכון