הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 חלמונים
2 ביצים שלמות
100 גרם מרגרינה מומסת [ למאכלי חלב 50 גרם חמאה מומסת]
קורט מלח
חצי כוס מים
סיר עם ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ביחד לקבלת בצק אחיד
מרתיחים את המים
מעבירים את הבצק דרך פומפיה גסה ישר לתוך המים הרותחים מבשלים עד שהפתיתים צפים
מוצאים בכף מחוררת
מגישים חם עם [ גולש או רוט גולש או רוטב עגבניות או במרק חלב ועוד ......]
בתאבון
מגיש:
מקור: ארוין
שתף את המתכון
