חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק פריך לפסח של השף אורן גירון
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פריך מתאים כבסיס לעוגות פאי, לטארטים, קישים ועוד קל להכנה וטעמו אדיר
בצק פריך לפסח של השף אורן גירון
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פריך מתאים כבסיס לעוגות פאי, לטארטים, קישים ועוד קל להכנה וטעמו אדיר
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קמח מצה
100 גרם קמח תפו"א/קורנפלור (לאוכלי קטניות)
200 גרם חמאה או מחמאה
והשאר לפי בצק פריך רגיל:
2 חלמונים
1-2 כפות מים קרים
קורט מלח
לפאי מתוק: 2-3 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנה במערבל מזון-
מכניסים את כל החומרים יחד לקערה גדולה ומפעילים את מערבל המזון למשך 3-5 דקות, במהירות איטית.
הכנה ביד-
מכניסים את כל החומרים, פרט למרגרינה, לקערה.
חותכים את המרגרינה לקוביות ומפזרים על החומרים. מאחדים את כל המוצרים בתנוות לישה, עד שמתקבל בצק אחיד.
אם הבצק נדבק לידיים יש להוסיף מעט קמח.
מניחים לנוח במקרר כשעה לפני עבודה
אין להרבות בלישה!!!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף אורן גירון
שתף את המתכון