הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קמח מצה
100 גרם קמח תפו"א/קורנפלור (לאוכלי קטניות)
200 גרם חמאה או מחמאה
והשאר לפי בצק פריך רגיל:
2 חלמונים
1-2 כפות מים קרים
קורט מלח
לפאי מתוק: 2-3 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנה במערבל מזון-
מכניסים את כל החומרים יחד לקערה גדולה ומפעילים את מערבל המזון למשך 3-5 דקות, במהירות איטית.
הכנה ביד-
מכניסים את כל החומרים, פרט למרגרינה, לקערה.
חותכים את המרגרינה לקוביות ומפזרים על החומרים. מאחדים את כל המוצרים בתנוות לישה, עד שמתקבל בצק אחיד.
אם הבצק נדבק לידיים יש להוסיף מעט קמח.
מניחים לנוח במקרר כשעה לפני עבודה
אין להרבות בלישה!!!
מגיש:
מקור: השף אורן גירון
שתף את המתכון
