הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג"ר מחמאה או חמאה קרה מהמקרר מחולקת לקוביות
400 ג"ר קמח
חצי כוס מים
1/4 כפית סוכר
קמצוץ מלח
** למאפים מתוקים יש להוסיף כף סוכר
** למלוח להוסיף חצי כפית מלח
אופן ההכנה
1. מפעילים מעבד מזון עם החמאה או המחמאה והקמח עד לקבלת גושים קטנים
2. שופכים פנימה כ 3/4 מכמות המים ומפעילים לאחר קבלת עיסת בצק מוסיפים את הרבע
הנוסף ומפעילים עד קבלת עיסת בצק חלקה
3. מוציאים מהמעבד לניילון נצמד ומעבירים למקרר לצינון לשעה
** באפיה מומלץ לדקור את הבצק קמעה ולפזר מעליו גרגירי חומוס שלא יתפח (את הגרגירים
מחזירים למקומם לאחר השימוש)
מגיש:
מקור: גורדון ראמזי
שתף את המתכון
