חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינואה מעורב בפטריות ובצלים,ירקות ומעט שמן זית או אחר. br ארוחה בריאה מהנה וקלה להכנה תוך דקות ספורות בטעם נפלא! ולא משמין. br br br
בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינואה מעורב בפטריות ובצלים,ירקות ומעט שמן זית או אחר. br ארוחה בריאה מהנה וקלה להכנה תוך דקות ספורות בטעם נפלא! ולא משמין. br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס קינואה ,
בצל מטוגן עם פלפל אדום מתוק,
פטריות פורטובלו שרויות נקיות יבשות חתוכות,
מעט מים חמים
מעט אבקת מרק עוף או בטעם עוף.
לקישוט עגבניות, מלפפון ירוק/ חמוץ, זיתים.
1-2 כף שמן.
אופן ההכנה
א-שוטפים 1 כוס קינואה במים זורמים במסננת-צפופה.
ב-מכינים בצל חתוך דק עם פפריקה מתוקה-מטגנים ב 2 כפות שמן שמן (לפי בחירה).
ג-מוסיפים פטריות פורטובלו שהיו שרויות קודם לכן במים. מכניסים לבצל להמשך אידוי כמה
דקות.
ד-שופכים מים חמימים במחבת ומכניסים את קינואה לרתיחה 7-8 דקות בלבד.
*מוסיפים מעט אבקת מרק אפשר ירקות או טעם בשר. מערבבים עם הקינואה והמים.
ה-מוסיפים את הבצל והפטריות שטוגנו קודם, לתוך קינואה ל 2-3 דקות מערבבים.
(אם הקינואה עדיין קשה מעט-להוסיף מעט מים חמימים לאידוי של עוד כמה דקות בלבד.)
מורידים מהאש.
ו-מסדרים קינואה במרכז צלחת, וסביב ירקות חיים מכל סוג שרוצים, עגבניה, מלפפון
חי או חמוץ, זית שחור/ירוק, בצל , פלפל אדום צהוב ירוק, (חיתוך יפה של הירקות סביב).
ב ת י א ב ון.
מגיש:
מקור: רות ד.
שתף את המתכון