הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות
200 גרם חמאה
4 ביצים
½1 כוסות סוכר
1 כף אבקת קפה נמס
4 כפות ברנדי
¾1 כוסות קמח
¼ כפית מלח
200 גרם אגוזי מלך שבורים גס
לגבינת שמנת:
150 גרם גבינת נפוליאון בטעם טבעי
30 גרם חמאה רכה
1 ביצה
1 כף קמח
¼ כוס סוכר
50 גרם שוקולד לבן מגורר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
ממיסים בסיר כפול אל אדים את השוקולד והחמאה.
מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים כדקה.
מוסיפים את אבקת הקפה הנמס, ברנדי, קמח, מלח ואגוזים ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית.
מקציפים את גבינת השמנת עם החמאה. מוסיפים את הסוכר, ביצה, קמח ושוקולד לבן ומערבבים.
יוצקים על תערובת השוקולד במספר מקומות ועם קצה כף עץ מערבבים מעט את הגבינה עם שכבת השוקולד, כך שהשוקולד והגבינה יתערבבו כמו שיש.
אופים כ-45 דקות.
מצננים. חותכים לריבועים ושומרים בקופסא סגורה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
