חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניס שוקולד מריר, גבינת שמנת ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניס שוקולד מריר, גבינת שמנת ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות
200 גרם חמאה
4 ביצים
½1 כוסות סוכר
1 כף אבקת קפה נמס
4 כפות ברנדי
¾1 כוסות קמח
¼ כפית מלח
200 גרם אגוזי מלך שבורים גס
לגבינת שמנת:
150 גרם גבינת נפוליאון בטעם טבעי
30 גרם חמאה רכה
1 ביצה
1 כף קמח
¼ כוס סוכר
50 גרם שוקולד לבן מגורר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
ממיסים בסיר כפול אל אדים את השוקולד והחמאה.
מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים כדקה.
מוסיפים את אבקת הקפה הנמס, ברנדי, קמח, מלח ואגוזים ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית.
מקציפים את גבינת השמנת עם החמאה. מוסיפים את הסוכר, ביצה, קמח ושוקולד לבן ומערבבים.
יוצקים על תערובת השוקולד במספר מקומות ועם קצה כף עץ מערבבים מעט את הגבינה עם שכבת השוקולד, כך שהשוקולד והגבינה יתערבבו כמו שיש.
אופים כ-45 דקות.
מצננים. חותכים לריבועים ושומרים בקופסא סגורה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון