חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברבוניות אפויות בעגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר אופים את הדגיגים הטעימים האלה, מתקבלת מנה יפה וטעימה, brלא משמינה ובריאה מאד.
ברבוניות אפויות בעגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר אופים את הדגיגים הטעימים האלה, מתקבלת מנה יפה וטעימה, brלא משמינה ובריאה מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות, רצוי מזן "תמר" (כ-8 עגבניות גדולות)
2 כפות שמן זית
1 כף נענע, קצוצה
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
4-5 עלי בזיליקום, קצוצים
2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי
5 שיני שום, קלופות וקצוצות
מלח
פלפל שחור
500 גרם פילטים של דגי ברבוניה (אפשר להשיגם טריים בחנויות הדגים,
או מוקפאים ברשתות השווק).
אפשרות לעיטור: עלי נענע
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (220°c).
משמנים תבנית מלבנית במעט שמן זית.
2. מרתיחים מים ויוצקים לקערה עמוקה. מניחים בתוכם את העגבניות לדקה בערך, מוציאים וקולפים את הקליפה. קוצצים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מוסיפים לעגבניות כף אחת משמן הזית, את עשבי התיבול, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית, מסדרים עליהם את הפילטים של הברבוניות, זורים עליהם מעט מלח ופלפל ומטפטפים למעלה את הכף הנותרת של שמן הזית.
אופים ( 220°c) במשך 10 -12 דקות עד שהברבוניות מזהיבות.
מעטרים בנענע ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון