חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ביין [ בף בורגיניון]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מסומן בטיים מגזין בדירוג 5 כוכבים [ הגבוה ביותר] brמנסיון טעים במיוחד
בשר ביין [ בף בורגיניון]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מסומן בטיים מגזין בדירוג 5 כוכבים [ הגבוה ביותר] brמנסיון טעים במיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
למרינדה :
שלשת רבעי בקבוק יין אדום, 2 כפות חומץ יין אדום, כף דבש , 4 גבעולי טרגון,
3 עלי דפנה
לתבשיל :
קילו וחצי בשר בקר [ רצוי בשר צוור של בקר] חתוך לקוביות גדולות
4 עצמות מוח , מעט קמח , 3 כפות שמן זית, 3 גזרים חתוכים גס [ מקולפים ]
שורש סלרי חתוך גס
4 כרישות צעירות פרוסות גס [ רק החלק הלבן ]
2 בצלים חתוכים לארבע , 2 ראשי שום חתוכים לרוחב, 100 גרם פטריות שמפניון
100 גרם אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
בקבוק יין אדום יבש
אופן ההכנה
מרתיחים את חומרי המרינדה מצננים ומשרים את הבשר ל24 שעות במקרר
אופים את עצמות המוח למשך 15 דקות בתנור שחומם ל250 מעלות
מחממים בסיר גדול שמן זית ומטגנים את קוביות הבשר באש בינונית מוצאים את הבשר לקערה
ומוסיפים מעט שמן לסיר מוסיפים את הירקות והפטריות ומטגנים כ5 דקות
מוסיפים את האווז ומטגנים 3 דקות נוספות
מחזירים את הבשר לסיר מוסיפים את היין והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ 3שעות בסיר סגור במכסה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון