הוראות הכנה
מרכיבים
גמבה כרצונכם/גודל הצנצנת שמיועדת להכיל את הכבישה
מים ¾ מכמות צנצנת ההחמצה
כפית חומץ ל-2 כוסות מים (למי שאוהב החמצה בחומץ)
כפית מלח לכוס מים
כמה שיני שום חצויות
עלי דפנה
גרגרי פלפל שחור (כמידת החריפות הרצויה לכם)
סיר גדול להרתחה
צנצנת מעוקרת לכבישה
אופן ההכנה
1. לחתוך גמבה לחצאים או רבעים, לשטוף היטב ולנקות מבפנים
2. להכניס לסיר את כל החומרים מלבד הגמבה, להביא לרתיחה
3. להכניס את הגמבה, ולבשל יחד כ-15-20 דקות
4. לצנן, להכניס למקרר
5. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
