הוראות הכנה
מרכיבים
:החומרים
3 כוסות עדשים ירוקות
1 עגבנייה, קצוצה
1 בצל, קצוץ
6 כוסות מים
21 כפית כורכום
מלח
2 כפות גי (או מרגרינה או שמן תירס)
1 כפית זרעי חרדל
כמה עלי קארי טרי (אם יש)
21 כף זנגביל טרי, קצוץ
21 כף שום כתוש
21 בצל סגול, קצוץ
1 עגבנייה, קצוצה
21 כפית כורכום
1 כפית כמון
21 כפית פלפל לבן
21 כפית כוסברה טחונה
21 כפית נענע יבשה
21 כפית גראם מסלה
אופן ההכנה
:אופן ההכנה
שמים את העדשים, העגבנייה, הבצל, המים, הכורכום ומלח בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה. מחממים את הגי במחבת, מוסיפים את כל שאר התבלינים ומערבבים במחבת. מוסיפים את התערובת לתבשיל העדשים, מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
