הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי מושט גדולים (פרוסים לפרוסות 3 בכל דג)או חתיכות כמספר הסועדים.
מלח+לימון
5 שיני שום קלופות ופרוסות
1 פלפל חריף גדול אדום
2 גמבה חתוכה לרצועות
גזר פרוס לפרוסות אלכסוניות(אליפסה)
למשרה:
חצי כוס שמן קנולה
2 וחצי כפות פפריקה מתוקה
כף מלח חצי כף כורכום
חצי כף פפריקה חריפה
בסוף חצי חבילת כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
את חתיכות הדגים שוטפים ומשרים במלח ולימון לחצי שעה
שוטפים את הדגים במי ברז ומסננים.
בסיר רחב שמים את כל הירקות הפרוסים עליהם מניחים את הדגים
עליהם לשפוך מים עד גובה הדגים
ולשפוך את המשרה
להרתיח עד שהמים מצטמצמים מתחת לדגים ולהוסיף כוסברה
עדיף שהרוטב יהיה סמיך אפשר להמשיך לאכול בטבילת חלה.....
מגיש:
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון
