חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים מושטים חריפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבל על הזמן...מנה ראשונה ואחרי שמסיימים אותה (עם טבילת חלה ברוטב) brמתברר שגם אחרונה...
דגים מושטים חריפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבל על הזמן...מנה ראשונה ואחרי שמסיימים אותה (עם טבילת חלה ברוטב) brמתברר שגם אחרונה...
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי מושט גדולים (פרוסים לפרוסות 3 בכל דג)או חתיכות כמספר הסועדים.
מלח+לימון
5 שיני שום קלופות ופרוסות
1 פלפל חריף גדול אדום
2 גמבה חתוכה לרצועות
גזר פרוס לפרוסות אלכסוניות(אליפסה)
למשרה:
חצי כוס שמן קנולה
2 וחצי כפות פפריקה מתוקה
כף מלח חצי כף כורכום
חצי כף פפריקה חריפה
בסוף חצי חבילת כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
את חתיכות הדגים שוטפים ומשרים במלח ולימון לחצי שעה
שוטפים את הדגים במי ברז ומסננים.
בסיר רחב שמים את כל הירקות הפרוסים עליהם מניחים את הדגים
עליהם לשפוך מים עד גובה הדגים
ולשפוך את המשרה
להרתיח עד שהמים מצטמצמים מתחת לדגים ולהוסיף כוסברה
עדיף שהרוטב יהיה סמיך אפשר להמשיך לאכול בטבילת חלה.....
מגיש: רותם דבי
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון