הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 ק"ג דגים - קרפיון או דגי- ים, פרוסים לפרוסות
5 גבעולי פטרוזיליה
6 גבעולי נענע
3 בצלים ירוקים
4 שיני שום
1 עגבניה מגורדת
1 כפית חוואייג'
מעט מלח
אופן ההכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה, הנענע, הבצל והשום ולערבב עם העגבניה המגורדת. להוסיף חוואיג' ולערבב.
לרחוץ היטב את הדגים ולהוסיף אותם לתערובת הירק. לערבב ולהוסיף מלח במידת הצורך.
בסיר לבשל את כל התערובת עד לרתיחה.
להנמיך הלהבה לכסות הסיר ולבשל על אש נמוכה ביותר, כ- ½ שעה עד שהדגים יתרככו.
מגיש:
מקור: שוש-תפוז
שתף את המתכון
