הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג דג אמנון
1 כוס חומץ הדרים
50 גרם מרגרינה
1 בצל גדול קצוץ דק
4 עגבניות קצוצות
2 כפות כורכום
חופן עלי חומעה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מנקים את הדג ושוטפים אותו.
2. מייבשים במגבת נייר, חורצים ארבעה חתכים עמוקים בדג, ומניחים אותו בכלי עמוק עם חומץ, מלח ופלפל.
3. משרים לשעתיים ומפעם לפעם הופכים את הדג.
4. ממיסים מרגרינה במחבת טפלון גדולה, מוסיפים בצל, עגבניות, כורכום, חופן עלי חומעה, מלח ופלפל, ומבשלים 15 דקות.
5. מוציאים את הדג מהתחמיץ, מניחים במחבת, מכסים ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.
6. בתיאבון!!!!!!!...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
