הוראות הכנה
מרכיבים
2 דג אמנון בגודל בינוני +
" מרינדה"'
1-2 שן שום כתושה
מיץ מלימון אחד
עגבניה מגורדת בפומפיה
חופן עלי רוזמרין קצוצים גס
1/2 כוס שמן זית
מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
לערבב את כול החומרים יחד.
אופן ההכנה
לחרוץ את הדגים משני הצדדים , להשרות את הדגים במשרה כ-שעה לאחר מכן להניח כל דג
על דף נייר פרגמנט להוסיף את יתרת המרינדה לתוך חריצי הדג להניח כל דג בנייר כסף
ולסגור היטב (נייר הפרגמנט נועד כדי שהדג לא ידבק לנייר הכסף)
לאפות בתנור בחום בינוני עד גבוה כ-35 דקות . בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
