הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי בורי נקיים
10 שיני שום כתושות
4 גבעולי רוזמרין
חבילה חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחרוץ חתכים בגב הדג ובכל חתך להכניס קובית חמאה קטנה .
בבטן הדג להכניס חמאה , שום , וגבעול רוזמרין , מלח ופלפל .
בתבנית פיירקס להניח את הדגים אחד על יד השני .
להכניס התבנית לתנור שחומם במצב גריל ל15 דקות .
להפוך את הדגים לצד בשני ל15 דקות נוספות [ לצקת נוזלים מהפיירקס מעל ] .
לאפות עד מצב שחום .
להגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: ראובן הדייג
שתף את המתכון
