חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג "גריסטדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג "גריסטדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דג מושט חתוך לפרוסות
קמח
3 ביצים
כורכום
מים
מלח
מיץ לימון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הדג
2. מקמחים את חתיכות הדג ומטגנים עד להזהבה
3. מוציאים את הדגים לכלי חסין חום ומכינים את ה"גריסטדה".
4. שמים בסיר 3 כפות קמח אפשר להשתמש מהקמח שהשתמשנו בקמוח הדגים, מוסיפים
3 כוסות מים ובוחשים עד שאין גושים, טורפים את הביצים בכלי ומוסיפים לסיר, מוסיפים
קצת כורכום, מלח, 2 כפות שמן מטיגון הדגים, מיץ לימון.
5. שמים את הסיר על האש ובוחשים כל הזמן, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים
עד שמסמיך.
6. שופכים את ה"גריסטדה" החמה על הדגים המטוגנים, מקררים, מכניסים למקרר כשהכלי
מכוסה שלא יתייבש למעלה, טוב להכין יום מראש, להגיש קר.
מגיש: emma
מקור: אמא(ויקי)
שתף את המתכון