חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג דניס ב"אגריסטדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס טעים כשלעצמו, אם הוא מוגש עם רוטב ה"אגריסטדה" טעמו משתבח.
דג דניס ב"אגריסטדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס טעים כשלעצמו, אם הוא מוגש עם רוטב ה"אגריסטדה" טעמו משתבח.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס
שמן (למשל קנולה, או תירס, או סויה) לטיגון עמוק
לרוטב ה"אגריסטדה":
½ כוס מיץ לימון טרי
2 כפות קמח
½ כפית מלח
1 כוס מים
להגשה:
צרור קטן של נענע או בזיליקום , קצוץ
אופן ההכנה
1 חורצים בכל דג, בעזרת סכין חדה, 3 חריצים אלססוניים מכל צד.
2. מחממים את השמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת עמוקה ומטגנים את הדגים עד הזהבה. מוציאחם את הדגים מן השמן ומניחים כל דג בצלחת נפרדת.
3. במקביל מכינים את ה"אגריסטדה": שמים את כל המרכיבים בסיר ומחממים על להבה נמוכה מאד, תוך בחישה מתמדת כמה דקות, עד שמתקבל רוטב במרקם שמזכיר פודינג.
4. הגשה: יוצקים מן הרוטב על כל דג ומפזרים מעל את הנענע או הבזיליקום. מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון