הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס
שמן (למשל קנולה, או תירס, או סויה) לטיגון עמוק
לרוטב ה"אגריסטדה":
½ כוס מיץ לימון טרי
2 כפות קמח
½ כפית מלח
1 כוס מים
להגשה:
צרור קטן של נענע או בזיליקום , קצוץ
אופן ההכנה
1 חורצים בכל דג, בעזרת סכין חדה, 3 חריצים אלססוניים מכל צד.
2. מחממים את השמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת עמוקה ומטגנים את הדגים עד הזהבה. מוציאחם את הדגים מן השמן ומניחים כל דג בצלחת נפרדת.
3. במקביל מכינים את ה"אגריסטדה": שמים את כל המרכיבים בסיר ומחממים על להבה נמוכה מאד, תוך בחישה מתמדת כמה דקות, עד שמתקבל רוטב במרקם שמזכיר פודינג.
4. הגשה: יוצקים מן הרוטב על כל דג ומפזרים מעל את הנענע או הבזיליקום. מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
