הוראות הכנה
מרכיבים
דג נסיכה
כוסברה
לימון טרי
שום
עלי דפנה
פפריקה מתוקה
כורכום
מלח ופלפל שחור
אגוז מוסקט
קינמון
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג. מעבירים לתבנית משומנת במעט שמן זית ומעבירים לתנור בחום של 100מעלות למשך 5 דקות.
2. מתבלנים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח פלפל, אגוז מוסקט קינמון ומעבירים ל-5 דקות נוספות לתנור.
3. חותכים את הלימון, קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לדג יחד עם השום עלי דפנה. מעבירים לתנור למשך 30-40 דקות.
4. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
