חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג הנסיכה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג הנסיכה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דג נסיכה כמספר הסועדים
2-3 כפות כוסברה קצוצה
לימון טרי
3 שיני שום פרוסות דק
3 עלי דפנה
¾ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
¼ כפית אגוז מוסקט
קורט קינמון
¾ כפית אבקת מרק עוף
שמן זית
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג. מעבירים לתבנית משומנת במעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 100 מעלות למשך 5 דקות.
2. בקערה מערבבים פפריקה מתוקה, כורכום, מלח פלפל, אגוז מוסקט קינמון מרק עוף ובוזקים את תערובת התבלינים הנ"ל מעל הדגים ומחזירים ל-5 דקות נוספות לתנור.
3. חותכים את הלימון, קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לדג יחד עם השום עלי דפנה. ומחזירים לתנור למשך 30-40 דקות.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון