הוראות הכנה
מרכיבים
דג נסיכה כמספר הסועדים
2-3 כפות כוסברה קצוצה
לימון טרי
3 שיני שום פרוסות דק
3 עלי דפנה
¾ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
¼ כפית אגוז מוסקט
קורט קינמון
¾ כפית אבקת מרק עוף
שמן זית
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג. מעבירים לתבנית משומנת במעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 100 מעלות למשך 5 דקות.
2. בקערה מערבבים פפריקה מתוקה, כורכום, מלח פלפל, אגוז מוסקט קינמון מרק עוף ובוזקים את תערובת התבלינים הנ"ל מעל הדגים ומחזירים ל-5 דקות נוספות לתנור.
3. חותכים את הלימון, קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לדג יחד עם השום עלי דפנה. ומחזירים לתנור למשך 30-40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
