הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי בס בינוניים
ראש שום
כוס וחצי שמן זית/ שמן רגיל
3 כפות פפריקה מתוקה/חריפה
מלח
כוסברה
מים רותחים
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את השום, לאחר כמה שניות מוסיפים את הפפריקה ומניחים לשום להיטגן עוד כדקה , לאחר דקה מוסיפים מים רותחים כחצי סיר ומוסיפים את הדגים,
ומוסיפים מים עד שיכסו את הדג.
נותנים לדג רתיחה של כ15 ד', ולאחר מכן מוסיפים את המלח והכוסברה.
מכסים את הסיר ונותנים לדג להתבשל, בהתחלה על אש גבוהה, ולאחר כחצי שעה על אש נמוכה.
הריח מדהים, הטעם עוד יותר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
