חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג לשבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הריח של דג של שבת, הטעם המדהים לצד חלה מתוקה. brבתיאבון!
דג לשבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הריח של דג של שבת, הטעם המדהים לצד חלה מתוקה. brבתיאבון!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי בס בינוניים
ראש שום
כוס וחצי שמן זית/ שמן רגיל
3 כפות פפריקה מתוקה/חריפה
מלח
כוסברה
מים רותחים
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את השום, לאחר כמה שניות מוסיפים את הפפריקה ומניחים לשום להיטגן עוד כדקה , לאחר דקה מוסיפים מים רותחים כחצי סיר ומוסיפים את הדגים,
ומוסיפים מים עד שיכסו את הדג.
נותנים לדג רתיחה של כ15 ד', ולאחר מכן מוסיפים את המלח והכוסברה.
מכסים את הסיר ונותנים לדג להתבשל, בהתחלה על אש גבוהה, ולאחר כחצי שעה על אש נמוכה.
הריח מדהים, הטעם עוד יותר.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון