הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס או פורל שלמים ומנוקים
50 גרם חמאה מומסת
4 גבעולי שמיר קצוצים גס
4 גבעולי עירית קצוצים גס
1 שן שום פרוסה דק
2 גזרים חתוכים לרצועות דקיקות
1 שומר פרוס דק
1 כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
½ כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מכינים 4 יריעות נייר אפייה בגודל דף פוליו ומברישים אותם בחמאה המומסת. מניחים כל דג על יריעה. ממליחים ומפלפלים. מניחים מעל הדג שמיר, עירית, שום, שומר, גזר ועגבניות שרי מיובשות. לכל דג יוצקים רבע מכמות היין ומעט חמאה מומסת וסוגרים לחבילה אטומה. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
מגישים חם עם המעטפת.
מגיש:
מקור: אורלי פלאי-רובינשטיין - על השולחן
שתף את המתכון
