חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מאודה ברוטב יין ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מאודה ברוטב יין ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס או פורל שלמים ומנוקים
50 גרם חמאה מומסת
4 גבעולי שמיר קצוצים גס
4 גבעולי עירית קצוצים גס
1 שן שום פרוסה דק
2 גזרים חתוכים לרצועות דקיקות
1 שומר פרוס דק
1 כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
½ כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מכינים 4 יריעות נייר אפייה בגודל דף פוליו ומברישים אותם בחמאה המומסת. מניחים כל דג על יריעה. ממליחים ומפלפלים. מניחים מעל הדג שמיר, עירית, שום, שומר, גזר ועגבניות שרי מיובשות. לכל דג יוצקים רבע מכמות היין ומעט חמאה מומסת וסוגרים לחבילה אטומה. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
מגישים חם עם המעטפת.
מגיש: dylam
מקור: אורלי פלאי-רובינשטיין - על השולחן
שתף את המתכון