הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי פילה מושט
2 פלפלים אדומים, יבשים קצוצים
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק מתוק קצוץ
חופן פטרוסיליה קצוצה
כפית כורכום
מלח ופלפל לבן
קורט פפריקה
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר רחב ומאדים בו שום, פלפלים יבשים ופלפל מתוק.
2) מוסיפים כורכום, מלח ופלפל ופפריקה ומערבבים. מוסיפים גם פטרוסיליה ומערבבים.
3) מוסיפים כוס מים ומרתיחים. מוסיפים דגים ומבשלים באש קטנה כ - 25 דקות.
המתכונים הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
