הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח אורז (רצוי מלא)
½ כפית אבקת אפייה (נטולת גלוטן)
1 כפית כמון טחון
1 כפית כוסברה טחונה
¼ כפית אבקת צילי
1/3 כוס פולנטה
3/4 כוס מים
3/4 כוס חלב קוקוס
מלח
פלפל לבן
שמן לטיגון עמוק
קמח אורז לציפוי
600 גרם פילה דג לבן
לקישוט:
פלחי לימון
פטרוזיליה קצוצה
סיר לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. שמים בפוד פרססור את: קמח האורז, אבקת אפייה, התבלינים, הפולנטה, המים,
חלב קוקוס, מלח ופלפל לבן, מעבדים לבלילה חלקה ואחידה
2. מחממים שמן לטיגון עמוק
3. טובלים את פרוסות הדג בקמח, מנערים מעודפים
4. טובלים בבלילה ומטגנים, מעט בכל פעם, עד שהדגים מזהיבים מכול הצדדים
5. מניחים לספיגת עודפי השמן על מגבות נייר
6. מקשטים בפלחי לימון ומעט פטרוזיליה קצוצה
7. בתאבון
מגיש:
מקור: איילת לטוביץ'
שתף את המתכון
