חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג נסיכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג נסיכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרינדה:
כוס מיץ לימון משומר
כף חרדל
4 שיני שום קצוץ
כף מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
אורגנו
עלי דפנה
דג נסיכה
½2 כפות פפריקה
פלפל אדום
פלפל ירוק ככה
פלפל ירוק בהיר
ראש שום
כוסברה
מים רותחים
אופן ההכנה
משרים את דג הנסיכה במרינדה כ-30 ד' כדי להוציא ריחות לא נעימים, ובעיקר כדי להמיס חלק מהשומן בדג זה.
לאחר 30 ד' במרינדה יש לשטוף היטב את הדג, ולהסיר חלקי שומן שניתן להסיר.
מטגנים בסיר את השום, לאחר כחצי דקה מוסיפים את הפפריקה. וממלאים חצי סיר במים רותחים.
מוסיפים את הדג ואת הפלפלים. את הפלפלים חותכים לרצועות בינוניות..
אין צורך בעוד מים רותחים, דג זה מתבשל מהר מאוד, והמרינדה כבר בישלה אותו דיו,
וגם הפלפלים יעזרו.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון