הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס לימון משומר
2 כפות אורגנו
פלפל שחור גרוס
2 שני שום
מלח
2 כפיות חרדל
לערבב היטב ולהשרות את הדג כ 30 ד'.
גירסה ראשונה:
יש להוריד את העור בעוד הדג קפוא, ואז להשרות במרינדה.
2 ביצים
חופן פטרוזליה קצוצה
קמח
מלח.
גירסה שניה:
אין צורך להוריד את עור הדג, לאחר ההשריה במרינדה החומרים הדרושים הם רק קמח, ומלח.
יש להכין שמן במחבת, אין צורך בטיגון עמוק.
אופן ההכנה
מיד לאחר הוצאת הדג מהמרינדה יש לשטוף היטב.
גירסה ראשונה:
לטרוף בצלחת עמוקה 2 ביצים, להוסיף לביצים חופן פטרוזליה קצוצה.
להכין צלחת נוספת ובה קמח וכפית מלח.
לטבול את הדג בקמח, ומיד לאחר מכן בביצה, ולהניח במחבת ולטגן, עד שהדג משחים ומקבל צבע זהוב עדין ויפה.
גירסה שניה:
הדג יוצא יותר פריך, (לדעתי, לא פחות טעים).
להכין צלחת עמוקה ובה: קמח, ו -2 כפיות מלח.
לטבול את הדג בקמח, ולטגן, עד שהדג מקבל גוון מושחם מעט (צבע זהוב עדין ויפה).
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
