הוראות הכנה
מרכיבים
8 עלי פילו לסיגרים (לקניה בסופר)
50 ג"ר מחמאה או חמאה
500 ג"ר נתחי סלמון חתוך לרצועות 8 3X 3X
כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון
8 עלי טימין
5 עלי רוזמרין
1/2 כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס עבה
מלח גס
לרוטב :
1/4 כוס עירית קצוצה
4 כפות מיונית
1 כף חרדל דיזון מגורען
אופן ההכנה
1. מכניסים את נתחי הסלמון וחומרי בתיבול לקערה ל30 דקות
2. מורחים כל 2 עלים במחמאה או חמאה
3. מסדרים את נתחי הסלמון המתובל על העלים ומגלגלים.
4. מורחים כל גליל בחמאה או מחמאה ומסדרים על תבנית כאשר פס החיבור
בתחתית
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה עמוקה של הגלילים
לרוטב:
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומגישים במרכז השולחן
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון
