חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלומון עטוף בעלה פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון עטוף בבצק פילו
דג סלומון עטוף בעלה פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון עטוף בבצק פילו
הוראות הכנה
מרכיבים
8 עלי פילו לסיגרים (לקניה בסופר)
50 ג"ר מחמאה או חמאה
500 ג"ר נתחי סלמון חתוך לרצועות 8 3X 3X
כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון
8 עלי טימין
5 עלי רוזמרין
1/2 כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס עבה
מלח גס
לרוטב :
1/4 כוס עירית קצוצה
4 כפות מיונית
1 כף חרדל דיזון מגורען
אופן ההכנה
1. מכניסים את נתחי הסלמון וחומרי בתיבול לקערה ל30 דקות
2. מורחים כל 2 עלים במחמאה או חמאה
3. מסדרים את נתחי הסלמון המתובל על העלים ומגלגלים.
4. מורחים כל גליל בחמאה או מחמאה ומסדרים על תבנית כאשר פס החיבור
בתחתית
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה עמוקה של הגלילים
לרוטב:
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומגישים במרכז השולחן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון