הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלמון חתוך לפרוסות במשקל של 90 גר' לערך.
שמן זית
לרוטב:
שמן זית,
שום קצוץ,
בצלי שאלוט קצוצים,
יין לבן,
עשבי תבלין קצוצים,
מלח,פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
לחתוך את הפרוה באמצע עד לעור ולפתוח לפרפר.
לסגור במחבת משני הצדדים, להוסיף מעט יין לבן ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-7 דקות לערך עד מידת העשייה הרצוייה.
להוסיף את הרוטב על הדג במוכן.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
