הוראות הכנה
מרכיבים
דגי מושט לפי הכמות הרצוי.
כ-½ חבילה כוסברה, קצוצה דק
3 שיני שום
מיץ לימון מלימון 1
כ- 2 כפות שמן
תבלינים:פרפיקה חריפה, תבלין דגים, מלח, לימון
עגבניה חתוכה לעיגולים.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
שוטפים היטב את דגי הפילה מעבירים למסננת ובוזקים מעל הדגים מיץ לימון. מניחים במקרר ל- ½ שעה.
שמים בקערה את הכוסברה, מיץ לימון, שמן, השום והתבלינים מערבבים היטב לתערובת אחידה.
מוציאים את הדגים, לא שוטפים ומורחים על הדגים משני הצדדים מתערובת התיבול.
מניחים את הדגים בתבנית ומעל כל דג שמים פרוסה של עגבניה.
מכניסים למקרר לעוד שעה לספיגת טעמים.
ומכניסים לתנור(180°c) ואופים כ-15-20 דק' ומגישים חם.
מוצלח טעים שווה להכין בתאבון ו ב ה צ ל ח ה.................
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון
