חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג פילה מושט כמו באולמות
Votes: 3
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג פילה טעים מאוד ברוטב מוצלח מתאים לארוחת שישי כמנה ראשונה.
דג פילה מושט כמו באולמות
Votes: 3
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג פילה טעים מאוד ברוטב מוצלח מתאים לארוחת שישי כמנה ראשונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
דגי מושט לפי הכמות הרצוי.
כ-½ חבילה כוסברה, קצוצה דק
3 שיני שום
מיץ לימון מלימון 1
כ- 2 כפות שמן
תבלינים:פרפיקה חריפה, תבלין דגים, מלח, לימון
עגבניה חתוכה לעיגולים.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
שוטפים היטב את דגי הפילה מעבירים למסננת ובוזקים מעל הדגים מיץ לימון. מניחים במקרר ל- ½ שעה.
שמים בקערה את הכוסברה, מיץ לימון, שמן, השום והתבלינים מערבבים היטב לתערובת אחידה.
מוציאים את הדגים, לא שוטפים ומורחים על הדגים משני הצדדים מתערובת התיבול.
מניחים את הדגים בתבנית ומעל כל דג שמים פרוסה של עגבניה.
מכניסים למקרר לעוד שעה לספיגת טעמים.
ומכניסים לתנור(180°c) ואופים כ-15-20 דק' ומגישים חם.
מוצלח טעים שווה להכין בתאבון ו ב ה צ ל ח ה.................
מגיש: dalit
מקור: דלית
שתף את המתכון