חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג פרידה ברוטב "רמולד"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע עם כל דג נקי מעור !!!
דג פרידה ברוטב "רמולד"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע עם כל דג נקי מעור !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ניתחי דג פרידה נקיים מעור ועצמות [ פילטים]
100 גרם פירורי לחם טחונים דק
2 ענפי טימין טרי קצוצים דק מאוד
כף שמן זית
2 כפות מיונז
לרוטב:
4 כפות מיונז
כפית חרדל
4 ענפי טרגון קצוץ דק
חצי זר פטרוזליה קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 מלפפונים חמוצים [ בחומץ או מלח עפ"י טעמכם ].
אופן ההכנה
להבריש את ניתחי הדג במיונז עם מברשת לשיכבה דקיקה .להניח למנוחה של 10 דקות .
לערבב את פירורי הלחם והטימין ולהעביר לצלחת שטוחה.
לטבול את ניתחי הדג בפירורי הלחם ולהניח בתבנית אפיה משומנת קלות.
לטפטף שמן זית מעל לניתחי הדג.
לחמם תנור ל- 180°c ולאפות את הדג 10 דקות .
לרוטב :
לגרד את המלפפון החמוץ בפומפיה דקה .
להעביר לקערה להוסיף את כל חומרי הרוטב לבחוש היטב עד קבלת מירקם חלק .
להגשה :
להניח בצלחת עלה חסה ועליו להניח את הדג ולצידו כף מהרוטב ולטפטף מעט מהרוטב על הדג
ומעל לכל ענף טרגון .
בתאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון