חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג קרפיון בנוסח בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג קרפיון בנוסח בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגים חיים, נקיים, מומלחים 10 דקות במלח גס, שטופים. (לוקוס, פארידה, מוסר,אמנון ועוד)
קמח (אפשר להחליף בקמח מצה למתכון כשר לפסח)
סיר טיגון עם שמן
לפי הצורך חצאי פרוסות לחם
לרוטב שום:
4-5 שיני שום גדולות כתושות
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
חצי חבילת כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
1. לקמח את הדגים היטב ולטגן בשמן חם עד קבלת גוון חום, להפוך ולטגן את
הצד השני, להוציא על נייר סופג.
2. לטגן את חצאי פרוסות הלחם לגוון חום משני הצדדים.
3. להכין את רוטב השום ולטבול את הדגים והלחם ולהגיש מיד.
מגיש: קיבי
מקור: פינת השלושה
שתף את המתכון