הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגים חיים, נקיים, מומלחים 10 דקות במלח גס, שטופים. (לוקוס, פארידה, מוסר,אמנון ועוד)
קמח (אפשר להחליף בקמח מצה למתכון כשר לפסח)
סיר טיגון עם שמן
לפי הצורך חצאי פרוסות לחם
לרוטב שום:
4-5 שיני שום גדולות כתושות
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
חצי חבילת כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
1. לקמח את הדגים היטב ולטגן בשמן חם עד קבלת גוון חום, להפוך ולטגן את
הצד השני, להוציא על נייר סופג.
2. לטגן את חצאי פרוסות הלחם לגוון חום משני הצדדים.
3. להכין את רוטב השום ולטבול את הדגים והלחם ולהגיש מיד.
מגיש:
מקור: פינת השלושה
שתף את המתכון
