חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת צלויה על סלט קינואה עם יוגורט, נענע ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים, מעניין ויצוגי. br(ערכים תזונתיים למנה: 140 קלוריות, 4 גרם חלבונים, 15 גרם פחמימות, 7 גרם שומן)
דלעת צלויה על סלט קינואה עם יוגורט, נענע ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים, מעניין ויצוגי. br(ערכים תזונתיים למנה: 140 קלוריות, 4 גרם חלבונים, 15 גרם פחמימות, 7 גרם שומן)
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לתערובת היוגורט:
3 כפות יוגורט צאן 4.5% שומן
20 עלי נענע קצוצים
שן שום
כף רכז רימונים
כפית שמן זית
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
לדלעת:
200 גרם דלעת
מעט סוכר חום
פלפל גרוס ומלח לפי הטעם
1 כפית שמן זית
לקינואה:
1כוס גרגירי קינואה
½ בצל סגול קצוץ דק
1 כף צנוברים קלויים
1 כף אגוזי המלך קלויים וקצוצים
1 כפית דבש
1 כפית מיץ לימון טרי
1 כף שמן זית
½ כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, נענע, פטרוזיליה, עלי סלרי)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לדלעת:
לחמם את תנור האפיה ל- 230°C .
לקלף ולחתוך את הדלעת לקוביות, לעטוף בשמן הזית ולפזר את הסוכר, הפלפל והמלח. לצלות בתנור (230°C) במשך כ-8 דקות.
לקינואה:
להרתיח סיר עם מים , כשהם רותחים להוסיף את הקינואה, לבשל 12 דקות. לסנן . לאדות את הבצל בשמן זית על אש נמוכה, להוסיף את הקינואה, האגוזים ,הצנוברים, הדבש והלימון. לתבל במלח ופלפל, להוסיף את עשבי התיבול ולהוריד מן האש.
תערובת היוגורט:
להכניס למערבל את כל המרכיבים חוץ מהיוגורט. לטחון לתערובת אחידה להוסיף ליוגורט ולערבב.
הכנת המנה:
בצלחת מניחים את הקינואה המבושלת ומעליה את קוביות הדלעת האפויות ויוצקים מעל את תערובת היוגורט.
בתיאבון
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון