חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס אפוי בפלפלים ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ולא רק לדעתי . פשוט וקל להכין, בריא ונפלא לכל מטרה.
דניס אפוי בפלפלים ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ולא רק לדעתי . פשוט וקל להכין, בריא ונפלא לכל מטרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2יח'-דניס{גודל בינוני}
1-שן שום קצוצה
1-כף טימין קצוץ
3-כפות שמן זית
1-פלפל אדום חתוך לרצועות בעובי של 1ס"מ
1-פלפל צילי{אפשר פחות} חתוך לטבעות דקות
קורט-מלח
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-220°c .
לשטוף את הדגים ולסנן את כל הנוזלים.
לסמן בעזרת סכין 3 פסים עמוקים בשני צדדי הדג.
לערבב , בכלי נפרד, פלפלים, שום, טימין, מלח ושמן זית.
לעסות את הדגים היטב בתערובת ולהניח שעה במקרר.
לפרוס 2 חתיכות רדיד אלומיניום בתבנית אפיה ולעטוף כל דג מתובל בנפרד (כולל התיבול).
לאפות בתנור ( 220°c) כ-10 דקות.
להנמיך חום התנור ל- 180°c . לאפות 30 דקות נוספות.
לכבות את החמום של התנור. לפתוח רדיד אלומיניום ולהחזיר לתנור את הדגים ל- 10 דקות, כדי שיקבלו מעט צבע.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון