חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


החמין של סבתא (איציק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החמין של סבתא (איציק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גרגירי חומוס
1 כוס שעועית אדומה
1 ראש שום (עם קליפתו)
8 ביצים
8 תפוחי אדמה קטנים
4 נתחי בשר/ עצמות בקר
½ כף כוכום
½ כף מלח
½ כף פפריקה מתוקה
½ כוס שמן
אופן ההכנה
יש להשרות את גרגירי החומוס והשעועית בקערת מים עם סודה לשתיה.
בוחרים סיר גדול ועמק המתאים לתבשילי קדרה , מתחילים לסדר את מרכיבי התבשיל בסדר הבא :
גרגירי החומוס והשעועית בתחתית הסיר , אח"כ הביצים , מעליהם, בזהירות את תפוחי האדמה , אח"כ
הבשר ,עצם בקר , הכוללת מח עצם) מוסיפים את התבלינים , ראש השום
וחצי כוס השמן , מכסים את תוכן הסיר במים עד מעט מעל גובה התכולה . מביאים לרתיחה על להבה גבוהה , אחרי הרתיחה , מעבירית את הסיר לבישול איטי על פלטה לחשמלית למשך כל הלילה . יש להקפיד לכסות את הסיר בשמיכה כבדה לשמירת החום הזמן הבישול .
יש לבדוק מידי מס' שעות שהנוזלים לא התאידו , אם צריך להוסיף נוזלים , יש להוסיף מים רותחים .
יש להקפיד לשמור על התבשיל בבישול איטי עד ההגשה .
מגיש: emma
מקור: אישי
שתף את המתכון