הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים קצוצים
2 קילו בשר כבש חתוך לקוביות גדולות שהתבשל על האש כ ארבע שעות [ במים בלבד ]
200 גרם צנוברים קלויים
200 גרם שקדים קלויים
קילו אורז
8 כוסות מיי בישול בשר הכבש
4 גרעיני הל
מלח לטיבול
כפית פלפל אנגלי
2 חצאי לימון
2 כפיות קינמון
250 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
בסיר גדול ממיסים את המרגרינה מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבהמוסיפים את הבשרהצנובר והשקדים מערבבים היטב ומוסיפים את האורז מטגנים כ 5 דקות תוך עירבוב מתמיד מוסיפים את שאר החומרים ובסוף את הנוזלים מרתיחים מנמיכים את האש ומבשלים כ 30 דקות בסיר סגור
בתאבון
מגיש:
מקור: אבו יוסף
שתף את המתכון
