חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חאשווה - בשר כבש עם אורז דרוזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חאשווה - בשר כבש עם אורז דרוזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים קצוצים
2 קילו בשר כבש חתוך לקוביות גדולות שהתבשל על האש כ ארבע שעות [ במים בלבד ]
200 גרם צנוברים קלויים
200 גרם שקדים קלויים
קילו אורז
8 כוסות מיי בישול בשר הכבש
4 גרעיני הל
מלח לטיבול
כפית פלפל אנגלי
2 חצאי לימון
2 כפיות קינמון
250 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
בסיר גדול ממיסים את המרגרינה מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבהמוסיפים את הבשרהצנובר והשקדים מערבבים היטב ומוסיפים את האורז מטגנים כ 5 דקות תוך עירבוב מתמיד מוסיפים את שאר החומרים ובסוף את הנוזלים מרתיחים מנמיכים את האש ומבשלים כ 30 דקות בסיר סגור
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אבו יוסף
שתף את המתכון