הוראות הכנה
מרכיבים
1כוס קמח
2ביצים
1כוס חלב
2כפיות סוכר
2כפות שמן קנולה
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
1 כוס מי סודה או חצי כוס מים קרם
ספרי שמן לטיגון
למלוי
1גבינה 5%
1 "שלי"
"אינסנט פודינג וניל"
סוכר וניל ו-4 כפות סוכר
אופן ההכנה
לשים את כל הנוזלים למעט המים או הסודה . רצוי לעבוד במערבל עם מקציף. להוסיף את הביצים ואת כל שאר החומרים. להקציף במהירות גבוהה. להוסיף לאט את מי הסודה ,להקציף
כ 3 דקות. מחממים מחבת משומן על ידי ספרי. רצוי מחבת בקוטר 20 ס"מ. כשהמחבת חם לצקת 3 כפות לפזר את הבלילה על ידי נענוע המחבת מצד לצד . הלהבה בינונית, כמופיעות בועות, להפוך לצד השני לדקה, וכן הלאה עד גמר הבלילה.
לערבב את חומרי המילוי. לקחת חביתיה למרוח 1כפית לגלגל כמו עלי גפן.
מגיש:
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון
