חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חגיגה של קינואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מגילה היקרה
חגיגה של קינואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מגילה היקרה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קינואה
בצל גדול
שמן זית
חצי צרור כוסברה
חצי צרור שמיר
חצי צרור פטרוזליה
גזר מגורר
כפית מרק עוף
מעט פלפל שחור
מעט מלח
מעט כורכום
מים
אופן ההכנה
משרים במים כחצי שעה את הקינואה ולאחר מכן לסנן מהמים.
מטגנים את הבצל בשמן הזית.
קוצצים את כל העשבים ומוסיפים לבצל.
מוסיפים את כל התבלינים.
מוסיפים מים - כוס ו3/4 לכוס קינואה .
מבשלים כמו אורז.
מגיש:
מקור: גילה
שתף את המתכון